Helgen som var

Helgen har varit ganska lugn egentligen. Inte haft något planerat alls utan tagit dagarna som dom kommit. Började städa lite smått under lördagen och fortsatte på söndagen. Hade tänkt att jag skulle vara duktig och både dammsuga och skura också, men så var skurmedlet slut! Men men, det är undanplockat nu åtminstone så man kan gå på golvet utan att trampa på massa saker. Måste komma ihåg att införskaffa skurmedel och dammsugarpåsar nästa gång vi är på affärn för dammsugarn vart full också igår. Blir lätt så när man har kanin och katter som skräpar ner och dotter som gillar att klippa i papper men inte gillar att städa undan efter sig. Dock så har hon faktiskt varit väldigt duktig på att hållt ordning på sitt rum sedan jag gjorde julfint där inne. När hon lekt med duplot så plockar hon undan det osv.

Måste ju säga att Novah har blivit ett väldigt lättsamt barn att ha att göra med egentligen. När hon har velat ta det lugnt i helgen så har hon slagit igång en film inne på sitt rum och krypit ner i sängen och gärna med lite fika så som smörgås och juice eller nån frukt =) Sen att det inte äts så mycket av fikat är en annan femma. 

I veckan blir det bara plugga och tvätta typ och så kommer svärmor och ena svägerskan på besök till helgen :-) Trevligt trevligt :-) Just ja, blir sjukgymnasten med Novah på torsdag också. Det är väl det enda som är planerat denna vecka :-)


Gick förövrigt in i v.35 i lördags (34+0), nu är det ju faktiskt inte så länge kvar. Är nere på 39 dagar till beräknat. Ska bli himla spännande att se när den lill* väljer att komma! Än så länge är det ingen som tippar på att den kommer hålla sig inne ända till 22 januari, utan att den kommer komma 1-2 veckan i januari. Får väl se hur väl det stämmer :-)


Kommentarer
Postat av: Helena

Hejsan!

Du har en award att hämta på min sida :-)

Kram kram // Helena

2009-12-14 @ 13:56:33
URL: http://sofiasmamma.blogspot.com
Postat av: Janina

Ja, det ätbara får man se om kommer ihåg att packa ner mitt iallt när det väl startar hehe.

2009-12-15 @ 09:57:34
URL: http://janinajohansson.blogg.se/
Postat av: Saannis Fru & Blivande Mamma

Såg att du hade bf den 22januari, har själv den 21:a :)

2009-12-15 @ 11:01:59
URL: http://metrobloggen.se/saanniscarlos3
Postat av: Tova

Mysig blogg :)

får se om din eller min bebis ploppar ut först då, själv är jag beräknad till den 14:e januari. :)

Ställer nästan in mig på att gå över tiden dessutom, skulle vara så typiskt :P

Kramar

2009-12-17 @ 21:30:21
URL: http://www.metrobloggen.se/trasslet

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0