Ny vecka!

Helgen har varit helt okej. Fredags hände inte så mycket utöver att jag hade en sjuk Novah hemma på dagen. Kvällen vart bara lugn. Vi skruvade lite radiobil och insåg att det fattades två skruvar. Självfallet var dom vi hade hemma för korta! Så typiskt! Men men, bilen gick igång åtminstone. Sen så var vi med Novah och hälsade på hästarna i byn. Novah är ju så förtjust i ena stoet där! Man blir ju inte mindre sugen på häst när man står å myser med två stora shireston och deras fjolårsföl.

Sen igår fick vi snabbvisit ifrån Boden. Kom och hämtade upp en afrikansk jättelandsnäcka som dom skulle köpa. Slutade med att dom tog med sig taggsvansvaranen också. Men det gör ju inget eftersom den hade vi också satt ut på annons, så skönt att den kommer till nån som man vet har bra hand om reptiler. Idag vettesjuttsingen vad det blir. Ska väl försöka hitta på en ny tv, eftersom våran har pajjat. Inte helt, men näst intill, du ser typ hälften av det som ska vara för att det är så mörk bild, och går inte att göra något åt med inställningar. Ska försöka å övertala Martin att köra mig till H&M eller nå sånt så jag kan hitta nå nya byxor. Har bara ett par byxor som sitter skönt och dom börjar bli trasig, och måste ju ha ett par ombytes byxor också så att dom kan tvättas. Eftersom vi inte har något torkskåp eller torktumlare så tar det 2-3 dygn innan kläderna är helt torra inomhus. Och det är ju så dåligt väder så att det går inte å ha klänning eller kjol för då frys man ihjäl å torka kläder ute går inte heller eftersom det regnar eller bara är väldigt rått ute. SUCK!

Just ja! Går in i ny vecka idag!
Barnmorskebesök på tisdag! Kul kul!

Min graviditet: BF Sön 23 Jan 2010
Uträkning utgår från dagens datum: Sön 14 jun 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Sön 3 maj 2009 (ägglossningen).
Du är på dag 57 av 280. (20,4%).
Du är i vecka 9.
Du har gått 8 fulla veckor och 0 fulla dagar (v8+0).
Du är i 2:a kalendermånaden.
Du är i 3:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester ett.
Beräknat förlossningsdatum Lör 23 jan 2010
Du har 223 dagar kvar till beräknad förlossning.

Vecka 9: 14 jun - 20 jun 2009

Kroppen: Tandköttet blir uppmjukat och kan därför bli mer lättblödande, var därför extra noga med tandborstningen. Olika graviditetshormoner påverkar dig, man kan fortfarande känna sig trött och illamående, men det brukar gå över om några veckor.

Embryot: Embryot är nu cirka 3 cm och fötterna är ca 2 mm stora. Halsen tar form och käkarna är färdigutvecklade. Munhåla och näsa förenas, öron och näsa kan nu ses och ansiktet börjar totalt sett få mänskliga drag. Känseln utvecklas och embryot kan redan nu få hicka ibland.

Kommentarer
Postat av: Vicki

Ska din man och Novah ha lite semester i sommar?



Vicki

2009-06-15 @ 19:37:58
URL: http://fotbollsvicki.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0