Dagens barnmorskebesök och väldigt billiga katter!

Hade barnmorsketid idag =) Gick bara bra. Vart inte att kolla hur bebis låg, men ska kolla det nästa gång. Få se om man kan lära sig känna det själv lite också =) Nu känner man ju bara på ett ungefär hur den ligger och vart.

Dagens värden:
HB: 139
Glukos: 5.1
Blodtryck: 110/60
Hjärtslag: 132/minuten
SF: 30

Så det såg ju bra ut =) Barnmorskan var bara jättenöjd =) På torsdag ska vi dit igen, fast då är det föräldra"utbildning". Ska då gå igenom förlossning litegrann och lite olika smärtlindringar å sånt och papporna ska få lära sig hur att ta hand om sin kvinna under förlossninge =) Blir nog bra de. Då kanske man blir lite mer säker på hur man vill ha det, eftersom i dagsläget vet jag verkligen inte alls och jag vill verkligen vara ordentligt förberedd denna gången.


Hade tagit fram en kyckling för att tina i morse. Så när vi for iväg så hade jag lagt den i vattenbad så att den verkligen skulle vara tinad när vi kom hem. Men jag glömde helt bort att ställa in den i kylskåpet, så den stod på bänken. Kan ju säga att det var två mätta nöjda katter inne när vi kom hem, och en oerhört arg Ida. Att man inte ens får ha INPLASTAD mat som ligger i vatten i fred för dom satans katterna! Dom har ju egen mat som dom äter av! Åh... Kan säga att dom var (och i skrivandets stund fortfarande) väldigt billiga! Jag som verkligen hade sett fram emot helstekt kyckling i ugnen idag. Men Novah vart nöjd som fick morotsplättar idag till middag istället. Hon verkligen älskar morotsplättar! Kan trycka i sig hur många som helst nästan. Vilket är väldigt otroligt eftersom hemma äter hon normalt sett nästan ingenting alls! Gjorde sånna för någon dag sedan (fast färgade rosa med karamellfärg), gjorde 1/3 pannkakssats och gjorde småplättar med riven morot i och hon tröck i sig allihopen helt själv! Det är väldigt bra gjort för att vara henne!

Så, nu har jag uppdaterat dagen lite också. Nu blir det krypa ner i sängen och hoppas att sömnen infaller relativt snart då den verkligen skulle behövas. Har varit så grymt trött hela dagen men nu på kvällen känner jag mig inte alls lika trött! Okej, ska väl kanske erkännas också att det vart att sova en liten stund i soffan när vi kommit hem från barnmorskan också.

Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Ha ha, jag har oxå katter & en djävulskt glupsk hund, hon käkade upp en hel påse tuggummi en gång då son hade råkat lämna den på köksbordet. Kan tillägga att det är en liiiten hund... men upp på bordet kommer hon den råttan...

Helt omöjligt att ställa en soppåse på golvet & tro att man kan ta ut den sen, vänder jag ryggen till så är den slaktad över hela köket på 2 sekunder..

2009-11-18 @ 15:01:39
URL: http://humanimal.blogg.se/
Postat av: Jenny

Exakt!! =)

Minns en dag i somras när jag lät ytterdörren stå öppen & plötsligt hade ankorna i köket! De stegade rätt fram till hundens matskål & började käka - nöjda & glada till min mesiga hunds stora förskräckelse =) Fick knappt ut dem..

2009-11-18 @ 16:19:21
URL: http://humanimal.blogg.se/
Postat av: Annelie



Hahahahaha,, ja de är sååå söta dessa små kissemissar.

Nåt gott måste de ju oxå få.. eller..??



Nää då, man blir förbannad.

Våra katter har aldrig gjort nåt sånt.

Men när vi hade vår hund kvar så kunde hon ta vad som bjöds när vi inte var tillräckligt observanta.

NU kan vi ju skratta.. men då gjorde vi det inte.



Ha det bäst..// Annelie



PS. Hittade hit genom Vicky´s blogg DS.

2009-11-18 @ 16:35:28
URL: http://minegen65.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0