*gäsp*

Och så sitter man uppe alldeles för sent igen som vanligt...
Men det är så det blir när man har massor som måste göras och enda tiden som finns är på natten när Hugo sover. Har just ägnat en timme åt att finslipa på en hemsida jag håller på med... Nu är det bara två saker kvar sen är den färdig! Känns skönt! En klar, två kvar!

Helgen spenderades nere i Nordmaling hos goda vänner. Martin hjälpte till med att lägga golv och jag lyckades väl inte få så jättemycket vettigt gjort. Var nog mest bara sällskap och i vägen kändes det som.

Hugo har åtminstone börjat sova drygt en timma igen ute i vagnen vilket känns jätteskönt för då har jag en hel timme jag bara kan ägna åt Novah och städa eller göra annat som behövs göras. Finns ju tyvärr för mycket av sånt som behöver och måste göras...

Novahs hosta går åtminstone åt rätt håll... Har då minskat betydligt men är inte helt borta ännu... Undra när den ska ge med sig egentligen? En kur pencillin avklarat, 10 dagar med Pulmicort och Airomir avklarat... Vid det här laget ska den ju vara väck, men det är den inte, inte helt. Lider så med henne. Hör hon hosta illa inne i sängen igen nu så blir att leta fram Airomiren och ge medans hon sover...

I fredags var hon på cirkus. Hon älskade det! Martin berättade att hon satt hela showen och frågade när elefanterna skulle komma! Haha. När hon kom hem var hon jättespeedad och lekte "tokig gubbe" här hemma.

Budade hem ett stort paket kläder till Hugo på tradera i torsdags också. Hoppas det kommer nu i veckan! Han är i stort behov av kläder!

Har äntligen börjat fundera lite smått kring Hugos dop. Tiden har gått för snabbt så har som inte hunnit med att tänka på det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0