Fantastisk helg!

Hade en fantastisk valborg-helg!
Torsdagen så grillade vi middag, åt och gick till brasan i byn. Träffade lite grannar och gick husesyn i det "nybyggda" huset i byn. Åh så fint det var! Är så avis! Vill också ha så fint och nytt hemma!
Sen gick vi över till ett par andra grannar å festade lite. Som vanligt när man är där så åker gitarren fram å de blir en massa sång. Riktigt trevligt. Men tillslut åkte stereon på. Novah lekte med maraccas och hade skitkul =D Gillade verkligen när det spelades musik! När vi skulle gå därifrån kom en annan granne in som vi skulle hämta hö & spån från å sa att frun var i stallet nu, så gick ut dit å hämtade lite hö och spån och kelade med hästarna en bra stund och stod och pratade. Man vart ju inte alls mer sugen på häst efter det! *ironisk* Och inte vart det bättre när hon berättade att dom skulle sälja "lill"fölet. Synd bara att man inte har råd med häst. Och Shire-hästar är ju inte världsbilligast heller *suck* Men men.

Fredagen vart det bara slöa för Martin och Novah som sov bort nästan hela dagen. Jag var ute i trädgården och krattade å rensade lite i rabatten. Riktigt skönt! Solen lyste och man vart riktigt varm! Härligt härligt. Efter trädgården var klar så tvättade jag bilen. Precis när jag var klar med det så kom Martin och Novah ut. Sen vart det bara att ta det lugnt.

Lördagen var vi in till stan och levererade några snäckor till en kille som skulle köpa. Sen for vi på barnens hus och handlade trädgårdsett åt Novah med skottkärra, kratta, spade, vattkanna å så :-) Tog en fika på cafét under barnens hus. Åt supersmarrig räkmacka! Ujujuj.. Är nästan så jag skulle kunna leva på det! Sen gick vi till djurmagga å handlade sephiaskal å muspellets. Sen å handla mat å hem. Väl hemma så ringde vi en arbetskamrat till Martin å bjöd även han på middag. Vart grillat igen! Grillade varje dag i helgen. Söndags vart det också bara att ta det lugnt :-)

Igår var en riktig skitdag. Kände mig bara depp å nere. Bröt ihop och störtgrät flera gånger under kvällen och likaså imorse. Vet inte riktigt helt 100% varför men tror allt bara blev för mycket. Sen den där ständiga påminnelsen om missfallet gör ju inte saken bättre och majoriteten av de kvinnor man känner här uppe är gravida. Jag är den enda av oss tre här som fick missfall som inte har en ny graviditet. Känns ju sådär lagom kul. Jag vill också! NU! Inte nästa månad utan nu! Men känns som om chanserna för ett januaribarn bara minskar...

Vikten sket sig också orkar inte med det just nu. Men ägglossningen verkar kommit igång endå :-) Behövde väl kanske bara lite extra tid efter sista missfallet.

Kommentarer
Postat av: Vicki

Ni verkar ha haft en mysig helg!!



Försöker ni att skaffa barn igen??

Är det dina kompisar som är gravida? När ska de ha?



Vicki

2009-05-05 @ 20:59:24
URL: http://fotbollsvicki.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0