Rätt sida

Idag har jag då vaknat på rätt sida tror ja! För just nu så här på morgonen känns allting bra åtminstone! Städade dotterns rum igår kväll så nu har hon massor av plats att stöka till på igen! Ett projekt som hon påbörjade redan igår ca 10 minuter efter att jag städat färdigt! Visst, hennes rum skulle behöva en stor-röjning, men så ambitiös orkade jag inte vara igårkväll, fick ta de som motivationen räckte till och den räckte till att plocka ihop och dammsuga. Hade jag haft flera timmar på mig i lugn och ro, utan en treåring som är och river i sakerna man just ställt på sin plats och haft ett gäng kartonger att stoppa saker, som inte används men ska sparas, i så hade nog motivationen varit lite större! 

Idag blir det tårta-bak eftersom mitt livs stora kärlek fyller år idag, så nu är han ett år närmare den officiella gubbe-åldern! Haha. Nog för att det är ett gäng med år kvar dit, men nu är det ett år närmare åtminstone ;-) Sin present fick han i förskott då jag inte hade någonstans att gömma den.

Sen blir det även till barnmorskan för försenad efterkontroll.

Väggen känns närstående

Har inte varit så jätteaktiv bloggare på senaste, till största del för att vi varit internetlösa i en vecka, sen har jag inte riktigt haft tillfälle att skriva här heller eller haft tillräckligt med energi eftersom jag legat tvärförkyld i en vecka också. Trodde jag skulle hunnit friskna till på en vecka men det sket sig ju ganska rejält. Känner mig fortfarande tung i huvudet, hostar och snorar. Novah hostar och snorar fortfarande hon med, och hon har varit sjuk i 1 ½ vecka nu. Peppar peppar så verkar det som om Hugo klarat sig!

Sen så känner jag mig allmänt energilös men samtidigt rastlös och stressad. Det känns som om jag inte hinner göra någonting här hemma. Har så extremt mycket som skulle behöva göras. Efter att ha legat tvärsjuk under förra veckan så halkade allt vad städning heter efter bra mycket mer än vad det redan var så nu ser hela hemmet ut som en krigszon... Påbörjade förr förra veckan att storstäda inkl. dammtorkning och fönsterputsning. Men så vart jag ju sjuk och nu är allt ogjort och bara att börja om... Sen måste jag även sätta mig och läsa om momser och skatter och sånt skit... Dessutom håller jag på att pott-träna Novah så hon blir blöjfri. Och Hugo har blivit så aktiv så han vill bli underhållen hela tiden och när Novah är hemma så vill hon också bli road. Sen har han slutat att sova länge på dagen så jag hinner inte ett förbannat skit! Jag fattar inte varför han inte sover på dagarna längre. Allt på grund av denna jävla värme som ställer till det för honom och att man åkte iväg en halv vecka så rutinerna försvann...

Just i skrivandets stund känns det som om det snart blir en rejäl stopp-smäll rätt in i väggen om jag inte snart får ordning på allt. Det är så mycket att göra för att röja upp i denna krigszon så det går inte att välja vars man ska börja. Sen denna konstanta ångest över ekonomin gör ju inte saken bättre heller.

Jag vill INTE må så här! Jag vill INTE gå med konstant ångest längre! Jag vill få må bra och njuta av mina barn utan att allt ska kantas av stress och ångest!

Duktigklapp på jag idag!

Sådär, tagit en femminuterspaus med glass och kallt vatten. Nu dammtorka sovrummet och skura fönstrena där. Sen är det bara 10 utrymmen kvar i huset att städa! Men det lär nå få bli en annan dag de! Ska försöka hinna med lite i vardagsrummet idag också. Samma visa där, dammtorka, skura fönster och golv. Undanplockningen nästan färdig där. Duktig jag idag!
Har även plockat ner de torra kläderna från klädsträcket, hängt upp en laddning till och laddat maskinen med ytterligare en omgång tvätt! Nu rackarns ska tvättberget väck! Synd bara att jag tillfälligt har tvärslut på tvätt och sköljmedel....

Gratisprodukter

Har nu börjat på att prova en ny sida med gratisprodukter. Det enda man behöver göra är att registrera sig på sidan, genomföra några tester och frågeformulär och eventuellt värva några medlemmar, samla poäng och välja vilken produkt man vill få hemskickad! Är allt från skraplotter och presentkort till elektronikapparater! Jag själv försöker samla poäng till en IPhone. Om DU vill hjälpa mig med det så klistra in denna adress ( http://www.supergratis.se/?r=69342 ) i ditt adressfält och registrera dig på sidan och genomför en undersökning! Det kostar inget att prova och har man tid att läsa bloggar/webbtidningar etc så har man tid att ge det en chans att få gratis prylar ;-) Gratis är gott som det brukar heta! Hahaha

Fullt av måsten

Just nu känns verkligen livet fyllt av massa måsten, och det känns inte bra.
Måste tvätta, måste diska, måste städa, måste äta, måste sova... Ja ni förstår... Har fått uppdrag att fixa en hemsida åt en förening också... Men ska allt gå rätt till då så måste jag fixa F-skattsedel, alltså starta en enskild firma. Och då kommer de med en massa "krångel" med momser, egenavgifter och allt möjligt. Och hur blir det då med föräldrapenningen? Jag vet ju som inte i förväg hur många uppdrag jag får på en månad, och hur bedömmer man hur mycket man arbetar om man har det på sidan av? Tänkte först ta det som hobbyverksamhet, men skatteverket bedömmer det som en tjänst och en tjänst kan inte klassas som hobbyverksamhet... Så har suttit och läst en massa om det hela idag, men känner mig inte så mycket klokare, utan allt känns bara så mycket jobbigare och jag vet inte just nu om jag orkar med mer måsten än vad jag redan har. Men samtidigt vill man ju att allt ska gå rätt till... Och jag tycker det är kul att pyssla med och tjäna pengar vill man ju också, men just idag efter att ha pratat med skatteverket, känns det bara krångligt. Just idag känns det jobbigt, just idag är jag totalt omotiverad till allt, men imorgon är en annan dag.


Hahah

Ja, inte vart det mycket på listan som vart avprickat igår! Men men, det viktigaste vart ju gjort åtminstone =)
Vart en ganska lugn kväll här igår. Medans vi väntade på grillen så samlade Martin och Novah ihop massa bråte på gården och gjorde brasa av, så nu har vi en aningens mindre skräp åtminstone! Skönt skönt.
Idag är det planerat att fara in till stan och vara lite social, känns ju sådär att det spöregnat ett tag här nu och ser ut att bli regn resten av dagen också. Men men, regnskydd på vagnen och ett gäng paraplyer så klarar man sig nog!

RSS 2.0