I fredags for vi ut med mommo i skogen och...

mms_img71959 (MMS)

I fredags for vi ut med mommo i skogen och plockade svamp. Här sitter barnen och tar en välförtjänt fikapaus. Hade kanonväder hela skogsturen!


Bloggen känns ganska död för stunden. Men ...

Bloggen känns ganska död för stunden. Men dagarna är allt annat än döda. Tycker jag har fullt upp hela tiden. Hinner knappt med mig själv känns det som. Tillbringar jag inte tiden på jobbet så tillbringar jag den med mina barn. Och gör jag inte det så syr jag. Skulle gärna vilja lägga lite mer tid på sömnaden. Har sytt upp lite och lagt ut i min shop på http://madebytrolltoka.blogspot.com. Eftersom tiden till sömnaden är väldigt begränsad så har det mest blivit beställningsjobb och inte så mycket till shoppen. På jobbet trivs jag jättebra iaf. Känns bara lite trist att framtiden känns så oviss. Men har iaf lite pass inbokade efter schemat är slut :-)


Tröttheten, vars tog du vägen? Satt vid da...

Tröttheten, vars tog du vägen? Satt vid datorn och gäspade, så jag gick och lade mig. Men tror ni jag kan sova? Icket! Har iaf haft en trevlig kväll på jobbet. Hoppas jag kan somna snart, för känner jag våran son rätt lär han vakna tidigt...


Vilken fantastiskt underbar helg vi haft i...

20110717_2 (MMS)

Vilken fantastiskt underbar helg vi haft i stugan! Trodde först det bara skulle vara skitväder, men icke. Uppehåll och hyffsat varmt hela lördagen. Även solen kikade fram en sväng. Gott sällskap, god mat, härlig badtunna. Kan det bli så mycket bättre? Söndagen var också helt underbar. Tidig morgon, såg först ut att bli blaha väder. Men kring 8.30 klarnade det och solen bröt fram. Vi tog barnen och gick ner till stranden och tog ett härligt morgondopp i sjön. Helt fantastiskt! Solen värmde bra mycket så tidigt på morgonen. Vattnet alldeles klart. Åh så härligt det var! Hade ingen vidare lust att åka hem på söndagskvällen! Men tack och lov har vi nu ganska nära till stugan <3


Dagens goda skratt: Hugo hade ätit kladdka...

Dagens goda skratt: Hugo hade ätit kladdkakesmet och gick ut i vardagsrummet där storebror Marcus sitter. Marcus tittar på Hugo och frågar: "Hur ser du ut då?" Hugo svara: "där!" och pekar mot fönstret! Hahaha


Oj så gott jag sov inatt! Vaknade inte när...

mms_img51321 (MMS)

Oj så gott jag sov inatt! Vaknade inte när klockan ringde 5.30... Klockan ringde igen vid 6.10 och DÅ vaknade jag! Fick panik när jag vaknade och tittade på klockan! Shit! Bara 20 minuter att göra sig själv färdig + bägge barnen! Senast 6.30 är vi tvugna att gå till dagis om jag ska hinna i tid till jobbet när jag börjar 7. Så blev lite småhektiskt på morgonen haha. Först väcka Novah som fick skynda sig på toa och klä på sig sen in och väcka Hugo som fick ligga i min och Martins säng och dricka välling samtidigt som jag böt blöja och klädde på honom. Sen var det snabbt ner i vagnen och iväg på dagis! Blev bara 5 minuter sen till jobbet så tycker det var bra jobbat ändå! Bjuder på en bild på en pigg och glad HuliganHugo från imorse :-)


Hugos ordlista:

Pappa
Mamma
Kaka
Kå - Skål
Ammamm - Namnam (när något är gott)
Ovvovv - Vovve
gogo - Hugo
Kaka - Smaka
Nacka - Knacka
Dä - Där
Titta

Det finns en av Hugos rutiner som jag verk...

mms_img64619 (MMS)

Det finns en av Hugos rutiner som jag verkligen älskar! Varje morgon när han vaknar får han komma upp och lägga sig hos mig och Martin och få dricka sin morgonvälling och mysa! Det är så himla mysigt och han är oftast på strålande humör. Det är en sån här stund som jag inte vill byta ut mot något!


Hugo sitter snällt och fint på stolen och ...

mms_img69569 (MMS)

Hugo sitter snällt och fint på stolen och mumsar isglass som han hämtat själv från frysen <3


Novah på väg till Enköping med farmor. Lil...

20110709 (MMS)

Novah på väg till Enköping med farmor. Lilla hjärtat börjar bli stor! Första stora utflykten med farmor! Sista hon hade sagt var: hejdå pappa ses imorgon! Skär faktiskt lite i mammahjärtat att hon börjar bli så stor!


Blåbärsmums hemma hos mommo!

mms_img56721 (MMS)

Blåbärsmums hemma hos mommo!


Sådär. Badrummet helskurat, undandiskat al...

Sådär. Badrummet helskurat, undandiskat allting, barnens rum i ordning och kläderna i hyllan nästan helt fixade. Ordnade även mer plats i förrådet. Man hinner mycket på två timmar när man är två och barnfri! Tack mamma!


Är gånger som dom här jag inte ångrar mins...

mms_img20960 (MMS)

Är gånger som dom här jag inte ångrar minsta lilla att vi flyttade. Mamma kommer som en räddande ängel och tar med barnen ut en liten stund så jag får lite andrum och städa. Visst skulle jag kunna göra det ikväll när Hugo sover, men då har jag massa annat att göra och när Martin kommer hem så är det dags för middag. Märks att Hugo har det jättejobbigt med dom där fyra tänderna som växer samtidigt.


Day from hell... Behöver jag säga mer än s...

Day from hell... Behöver jag säga mer än så? Känner mig mentalt instabil för närvarande. Behöver en break innan jag går sönder totalt. Än så länge är jag bara trasig... Men väggen kommer närmare och närmare... Känner dess närvaro bli starkare. Snälla, ge mig ork och energi! Känner mig urusel...


Fy vilken dag! När jag vaknade i morse var...

Fy vilken dag! När jag vaknade i morse var Hugo jättemysig... Enda tills vi klev upp... Sen dess har han bara surat och bråkat. Börjar känna mig sådär trasig igen... En hel dags skrik och surande är för mycket! Speciellt när Novah (som redan är trotsig) är värre än vanligt också... Dom triggar nog varandra i humöret ganska duktigt... Kan jag inte få försvinna en stund? Bara en liten liten liiiten stund? Sådär tillräckligt för att få andas själv och sitta ner utan att någon klänger på mig, eller sliter mig i håret, eller river sönder mina kläder? Är det för mycket begärt? Att t.ex få göra sina behov i 5 sekunder utan att det ropas "mamma mamma mamma" 75ggr de ynka 5 sekunderna?


Novah glad över att få hjälpa mamma stoppa...

mms_img22932 (MMS)

Novah glad över att få hjälpa mamma stoppa nåldynan :-)


Den lilla mannen, pigg glad och busig reda...

mms_img16273 (MMS)

Den lilla mannen, pigg glad och busig redan kl 6 på morgonen! Pust! Blir en lång dag idag känns det som! Kl nio har vi tid på bvc för 18månaderskontroll. Ska bli spännande å se hur mycket min fisnisse har växt sen januari!


Jippie! En och en halv dag på schema sen d...

Jippie! En och en halv dag på schema sen dags för VAB. Inte vad jag hade önskat...


Dagisdags igen! Åh så skönt det är med gån...

mms_img72626 (MMS)

Dagisdags igen! Åh så skönt det är med gångavstånd till dagis och jobb! Och som en riktig bonus ligger dagis påväg till jobbet! Från att jag lämnat barnen på dagis tar det tre minuter att gå till jobbet! Kan inte bli bättre ju! Tar en 15-20 minuter att gå med barnen till dagis. Lagom morgonpromenad!


Nu är barnen lämnade på dagis för första r...

Nu är barnen lämnade på dagis för första riktiga dagen. Lämnandet gick jättebra. Inge gråt eller tjorv. Våra duktiga små älsklingar! En helt underbar morgon har vi haft också. Hugo har varit go glad å busig. Novah varit jätteduktig och gjort sig i ordning nästan helt själv. Usch så stora dom börjar bli! Gör faktiskt lite ont i hjärtat att se dom bli så stora så snabbt, samtidigt som jag spricker av stolthet för att jag har så fina, duktiga helt perfekta barn! Eller vi, rättare sagt!


Mmm! Håller å steker årets första skörd ka...

mms_img51838 (MMS)

Mmm! Håller å steker årets första skörd kantareller! Finns det något jag verkligen älskar med sommaren/hösten så är det kantarellerna! Det är lycka i matform!


Missa inte!

gSen får ni ju inte heller missa min nya sy-blogg! Är egentligen inget fan utav blogspot, men när det kommer till syblogg om man vill ha en smidig webbshoplösning är blogspot kanon!

klicka på bilden för att komma dit


Åh så störande!

Min "g"-tangent på datorn har lagt av! Trodde inte g var en bokstav man använde så mycket, men nu när man är utan den märker man att den används relativt ofta ändå! Så egentligen ska jag väl lämna in den... Men så länge kör jag med ctrl+c och ctrl+v för att lösa det hela och undviker ord med g.

RSS 2.0