Filmpremiär

Hugo plockade fram NickeNyfiken och ville vi skulle sätta igång den. Så nu sitter han och för första gången tittar intresserat på film och pekar på tvn och säger "pa pa pa" <3

Fick en fin blomma utav Novah nu när vi va...

mms_img33241 (MMS)

Fick en fin blomma utav Novah nu när vi var på promenad


Innan vi gick hem från Sveaparken ville No...

mms_img19095 (MMS)

Innan vi gick hem från Sveaparken ville Novah dansa på scenen :-)


Lite lek i Sveaparken måste man ju få när ...

mms_img64565 (MMS)

Lite lek i Sveaparken måste man ju få när man varit jätteduktig och tagit vaccin! Inte ett pip gav han ifrån sig! Novah ritade en fin teckning av hela familjen och gav sköterskan.


Novah skjutsar lillebror till förskolan :-)

mms_img52457 (MMS)

Novah skjutsar lillebror till förskolan :-)


Tavlor

Provade mig på att måla två tavlor i oljefärg. Är mycket snyggare in real! Har inte bestämt om jag lägger upp dom i webshoppen eller om jag behåller dom själv :-)

Jaha, då var det bara att sätta sig ner åt...

Jaha, då var det bara att sätta sig ner återigen och fundera över vad jag vill göra med livet. Eller vad jag vill göra med livet vet jag, jag har många planer och idéer för livet. Problemet är väl vägen dit som är långt ifrån spikrak. Har nog aldrig sett en så krokig väg full av överraskningar och omvägar. Man vet aldrig vad som kommer efter nästa krök. Just idag känns det ganska tungt och vemodigt. Tidigare dagar när jag gått hem från jobbet så har jag vetat att jag kommer åter inom snar framtid. Men idag när jag gick därifrån vet jag inte alls när jag återkommer. Det kan vara dagar, veckor, månader tills jag får gå dit igen. Om jag inte hittar något annat. Men men. Som jag sa där nu på morgonen, är bara hålla tummarna, hoppas på det bästa och gilla läget.


4,5 timmar kvar på mitt sista inbokade pas...

4,5 timmar kvar på mitt sista inbokade pass. Trivs riktigt bra här. Nätterna är riktigt sköna att jobba faktiskt. Lite förundrad över att jag gillar dom är jag allt. Efter sommaren 2006 sa jag aldrig mer natt, och nu älskar jag dom! Finns en stor nackdel med nattpassen... Får inte krama och pussa om våra små för natten. Sen är det ju relativt ovant att inte sova på natten. Men efter inatt kommer en osäker tid återigen. Men jag hoppas det blir fler pass framöver :-)


Gjort en prototyp av en orkidé i oljefärg....

mms_img63956 (MMS)

Gjort en prototyp av en orkidé i oljefärg. Första gången med olja! Godkänt? Om man bortser från den fula blyerskanten


Novah, Hugo och Martin fiskar ankor i Furu...

mms_img53412 (MMS)

Novah, Hugo och Martin fiskar ankor i Furuvik.


Hugo fick också pannkakor

mms_img70813 (MMS)

Hugo fick också pannkakor


Pannkakslunch i Furuvik

mms_img70810 (MMS)

Pannkakslunch i Furuvik


Pust! Hemma igen efter en natt på jobbet. ...

Pust! Hemma igen efter en natt på jobbet. Jättelugn och skön natt. Lite tröttsamt eftersom jag varit vaken ca 25 timmar i sträck nu. Lagom till att jag skulle till och lägga omkull mig i sängen vaknade Hugo så plockade upp honom. Men duktiga killen har nu varit och väckt pappa hör ja, så nu är de min tur att sova. Godnatt!


Jag och barna på tåget påväg till Borlänge...

mms_img19282 (MMS)

Jag och barna på tåget påväg till Borlänge i tisdags för att träffa en sy-vän :-) Hade en riktigt trevlig dag full i bus och lek! Tror minsann vi måste göra om det så småningom (när tid återigen finnes)!


Att man ska ha så rackerns svårt att komma...

Att man ska ha så rackerns svårt att komma till ro på kvällen och lägg sig i vettig tid! Ingen natt senaste 1-2 veckorna har jag kunnat somna före kl 00... Var på väg och skulle lägga mig vid 23, och vad är klockan nu? Suck... Hur som så hoppas jag på bra väder imorrn, för vi har tänkt oss iväg å bada med Emma och hennes Björn. Ska bli riktigt trevligt, har laddat med hemkokt krusbärssaft, bullar, smörgåsar och imorrn rör jag ihop en snabb äppelkaka. Så bra väder imorrn tack! I varje fall så kan jag ärligt säga att tröttheten börjat komma, har ont i halsen så som jag brukar få när jag är riktigt...


Livsnjutarn sitter och myser i solen och m...

mms_img37461 (MMS)

Livsnjutarn sitter och myser i solen och mumsar bär <3


RSS 2.0