Helgen

Helgen har bara varit lugn. Har påbörjat röjning av dotterns rum. Rensa bland leksaker och dyligt så det är mer plats för henne att leka. Blir nog bra när det blir klart. Tänkte ställa in ett av hennes lektält i rummet där vid Cillas bur stod förut. Enda som är svårt är att veta vars man ska göra av alla miljontals gosedjur! Sen skulle man kanske ta å fixa i vårat sovrum också så man kan börja använda det igen. Jobbiga är bara att försöka somna utan tvn! Man blir ju lite smått beroende av den när man somnar till den varje natt. Man får väl kanske försöka hitta en billig tv på blocket att stoppa in i sovrummet.

Måste bara få skryta över duktiga tjejen min också! Hon har börjat lägga sig själv när hon är trött nu! Då kryper hon ner i sängen och vill att man ska ta på henne filten. Så himla gosigt. Sen idag så sa hon sin pappas namn för första gången! Trist bara att han inte var hemma och fick höra det.

Sen har hon även lärt sig att cykla ordentligt själv! Pappa fick nästan springa för att hinna ikapp henne igår när hon drog iväg bort mot skogen.


Att köra pappas bil är också en storfavorit som hon fick göra igår igen när vi var ut i skogen en sväng för att plocka terrarieinredning åt en bekant.

Det här borde du också prova att göra Emma, så kanske du blir så här glad också ;-) Att köra Audi alltså *fniss*

Kommentarer
Postat av: Tessie80

Tänkte tipsa dig om gosedjuren, vi har också för många... Man kan sätta upp en hylla på väggen (en sån där smal hylla som man kan ha böcker på) med gummiband över och sätta djuren innanför banden. Annars kan ni ju bara plocka undan och slänga ut i förrådet! ;-)



Alltså shit, cyklar hon på tvåhjulingen själv? :-o Theo trampar sig inte ens fram på trehjulingen.



Kram!

2009-08-24 @ 10:27:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0