19/5

Måndags morgon ringde jag till specialistmödravården eftersom jag ska ha blodförtunnande från och med positivt test för att förhindra att min moderkaka lägger av igen som den gjorde när jag väntade Novah. Fick tid på tisdagen kl 8.30.

Så bara för att vara riktigt säker på att det var en graviditet igen så gjorde jag ett nytt ClearBlue test på tisdagsmorgonen och det kom upp starkt positivt redan innan kontrollinjen kommit upp! Ingen tvekan där inte! JAG ÄR GRAVID!!! Tredje gången gillt nu då! Inga mer missfall nu inte! Denna gången SKA Novah bli storasyster punkt slut klubban är slagen!

Gjorde oss i ordning och lämnade Novah på dagis och sen in till NUS till SpecMVC. Anmälde oss i receptionen och där frågade dom om vi ville göra ett ultraljud också. Självfallet säger man ju ja då! Även om man är 100% säker på att inget ska synas eftersom jag inte ens gått över till fyra fulla veckor då. Så in i sal och gjorde först ett vanligt ultraljud, där syntes ingenting så då gjorde hon ett vaginalt ultraljud och då syntes en förtjockad slemhinna + en liten prick som hon trodde var embryot!

Sen fick vi sitta i väntrummet ett tag och vänta på att läkarn skulle komma ifrån utbildningen. Döm av min glädje och förvåning när det är våran tur och det är samma läkare som förlöste mig med Novah! Åh jag vart så glad så att det var nära på att jag slog armarna om henne! Trodde inte alls jag skulle få henne då eftersom hon skulle ha varit upptagen! Hon verkade glad att se oss också och kom ihåg oss som om det vore igår hon gjorde snittet på mig. Satt och disktuerade denna nya graviditet och hur vi skulle lägga upp allting med besök osv. Sen pratade vi lite om hur det gått med Novah å så. Kändes så underbart härligt att få träffa denna människa igen och väldigt tryggt att hon ska ha hand om mig hela vägen nu enda från start. Det är ju liksom en människa som kan min historia och vet vad jag genomgått. Fick i alla fall Trombylen utskriven och en ny till för ultraljud/vaginalt ultraljud 4 juni. Är inte ens två veckor kvar tills nästa ultraljud spännande spännande! Hoppas att vi då får se ett hjärta slå, kommer då vara i v.6+2.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Grattis Ida!!! Vad underbart! O grattis till Matin o Novah också såklart. :-)

2009-05-24 @ 11:50:36
Postat av: Trolltoka/Ida

Tack så mycket Johanna :-)

2009-05-24 @ 15:46:48
URL: http://trolltoka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0