Ännu en sjuklingdag

Har gått sisådär idag med. Morgonen spenderades på VC återigen. Dom tog ny CRP som nu gått från 66 upp till 139 på mindre än ett dygn! Idioterna vägrade ta reda på vad för form av infektion hon har i kroppen utan satte bara in Kåvepenin "utifall att" det är en bådande lunginflamation! Men dom tog inte reda på om det är det eller inte! Vägrade skicka remiss till Barnmottagningen på NUS eftersom hon ÄNNU inte är uttorkad. Vi menade inte på att hon skulle bli inlagd, utan genomkollad ordentligt av BARNläkare inte allmänläkare! Så de enda besked vi fick var att ge Kåvepenin 3ggr/dag i 10 dagar och få i henne minst 5dl att dricka om dagen. Hittils har vi fått i henne max 1 ½ dl... Så antagligen blir det väl akuten ikväll så kanske man kan få henne genomkollad ordentligt.

Kommer ju förjävla lägligt eftersom jag har kursslut imorgon...

Kommentarer
Postat av: Maya

Det är ju förjävligt att dom inte kan lyssna på en. Man tycker att de borde va lite medgörliga när de ser att tillståndet försämrats såpass!

2009-10-16 @ 13:52:13
URL: http://www.reptilelair.se
Postat av: Vicki

Vad är det för infektion de misstänker att hon har? Sänkan går ju uppåt så det måste satt in antibiotikan för någonting?Hur är det med henne idag?Vicki

2009-10-17 @ 09:46:16
URL: http://fotbollsvicki.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0