Helt okej helg!

Trots de missöden som blev i veckan med bilen så vart helgen ändå ganska okej. Kan ju börja med bilen...
Martin hade hittat en bil som han var intresserad av att byta till och gjort upp om dag och plats med ägaren av bilen som även var intresserad av våran bil. Så titt på bilarna skulle ske i fredags så Martin var duktig och stannade kvar på jobbet på torsdagen för att städa och tvätta bilen. Han vart färdig med detta och for iväg hemmåt igen. MEN han kom bara till trafiklysena vid jobbet hans och sen tvärdog bilen och vägrade starta trots starthjälp osv. Men icke... Inget liv i den gamla traktorn inte. Han fick bogseras tillbaks till jobbet... Hittade inte vad som var fel... Var med om liknande förut på en bil vi hade och då startade den igen efter några timmar men så var inte fallet nu... Så han fick låna jobb-bilen så han tog sig hem. Så att titta på bil på fredagen avbokades. Är ju sådär, Murphys lag in i det sista! (Fy fan vad jag hatar Murphy!). Bilen ville inte startas under fredagen heller och då böt Martin ändå det han trodde kunde vara fel, så han fick skjuts hem av arbetskamrat vilket var himla tur det!

Men i och med att vi nu var billösa så körde det ju som ihop sig med att ta sig in till stan som planerat under lördagen för att lyssna på föredrag om Sidvindare, Huggormar, Afrikas reptil-liv och Arizonas reptil-liv, vilket vi bägge två sett fram mot väldigt mycket trots att vi får lov att ta med oss barnen. Hade lite halvångest över hur det skulle gå med barnen en hel dag med föredrag! Men nu löste detta sig genom att våran ordförande i NHF kunde hämta upp oss allihopen och kunde åka med honom in till lokalen där föredragen skulle hållas! Toppen! Vart först sagt att han skulle hämta oss kl 9 och sen vart det bestämt att vi skulle åka från oss 12.

MEN, på lördagsmorgonen när jag stod i duschen med Hugo, inte hunnit äti frukost eller nånting sånt (klockan var halv 9) då ringer han och säger att han åker hemmifrån! SHIT! Jag och Hugo i duschen, Novah nyvaken och i pyjamas och Martin också nyvaken, ingen skötväska packad eller nånting... Jag hade ju som trott vi hade gott om tid! Så det vart att panikduscha färdigt, klä på barnen, tokpacka väskan och kasta i sig nå smörgåsar! Men det gick och vi var färdiga när han kom. Så for in till stan, förberedde lokalen vi skulle vara i medans Novah följde med honom och handlade fika och godis. Var helt fantastiskt att Novah ville följa med honom och inte stanna kvar med mamma och pappa! Bara för 1½-2månader sen så var han bland det läskigaste som fanns och nu är han Novahs favorit!

Men iaf så vart det dags för föredragshållarna att börja. Först ut var ett föredrag om Sidvindare, var man bara lite småsugen på sidvindare innan så vart man nu idiotsugen på sån! Sen vart det fikapaus - Afrikas reptilliv - matpaus - Huggormar - Arizonas reptilliv. Snacka om att man vart sugen på att fara till Arizona också!
Fantastiskt nog så var bägge barnen helt underbara! Novah sprang väl lite fram och tillbaks och råkade prata lite högt nångång, men det var inte så att hon störde. Hugo vart lite jävlig i början av första föredraget med det gick snabbt över.

Novah fick även hela lokalen fylld med herpare att jubla och klappa händerna! Detta var under afrika-föredraget när det visades en bild på en kobra och hon ropar högt och tydligt KOBRA! Då var mamma och pappa stolta över sin 3åriga dotter som hjälpte till att artbestämma en orm ;-)

Föredragen var fantastiska och mycket nyttiga!

Så trots de missöden i slutet av veckan så vart ändå helgen hyffsad! Är alltid lika trevligt och sitta och snacka "skit" med andra trevliga herpare :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0