Dagens bm-besök med bra besked!

Så, hemma från BM nu. Allting såg tipptopp ut som vanligt :-) Sf måttet har gått upp till 37cm nu :-) Hon gjorde även en check av tappen, 75%utplånad, väldigt mjuk och 1.5cm öppen och hon kunde känna huvudet som har sjunkit ner en bit :-) Hon töjde och drog i tappen och svepte runt där inne. Så får väl se vad som händer :-) Har iaf haft ihållande mensvärk i ryggen sen dess (ca 1½ timme sen). Hon kunde även känna "sömmen" på huvudet och det var ingen utbuktande blåsa med vatten i, utan huvudet låg tätt mot fosterhinnan, så börjar det med vattenavgång här så är det för att hinnan brustit högre upp i livmodern :-) Hon hoppades att vi inte skulle ses nått mer men fick en tid för säkerhetsskull på torsdag nästa vecka, och hon skrev remiss till specialistmödravården till nästa veckoslut om det inte hänt något innan dess :-) Fick en stor kram och ett lycka till om något skulle hinna hända innan nästa träff. Även hon trodde på det här med fler vattenavgångar vid fullmåne så hon hoppades på det för oss också i kombination av hinnsvepningen hon gjorde. NU börjar det äntligen kännas att det faktiskt kommer komma en bebis utav det hela och det inom kort tid! Liksom, inom max 1 ½ vecka så har vi faktiskt miniskrot hos oss! Är förövrigt i 40+5 idag!

Kommentarer
Postat av: J U L I E

hejja miniskroooot!

2010-01-28 @ 18:48:48
URL: http://juulieee.blogg.se/
Postat av: Anna

Ååååå vad spännande!!! Nu blev jag liiite mer taggad för att det kanske blir av även för mig innan midsommar...



Hade också velat veta hur det ser ut med mognaden för mig... det låter ju som du fått en del gjort redan iaf... Åååå håll mig uppdaterad på nåt sätt :-)

Kramar!!!

2010-01-28 @ 18:53:07
URL: http://mrsannaeriksson.blogspot.com
Postat av: Matilda - 19år & Snart 2barns mamma!

hoppas det sätter igång nu då!

2010-01-28 @ 19:17:24
URL: http://majbebis08.blogg.se/
Postat av: Marie

Skönt att allt såg så bra ut, och att du är mogen för förlossning! :D Håller tummar och tår för att hinnsvepningen ska starta upp allt! kram!

2010-01-28 @ 22:54:40
URL: http://bulleribang.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0