Duktiga tjejen!

Har under förmiddagen varit hos sjukgymnasten med Novah. Till att börja med så var hon väldigt nejig. Ville inte kliva ner från stolen och så vidare. Men till slut så lossnade det och hon kastade och sparkade bollar, hoppade från stolar och sprang upp och ner för trappa, byggde med klossar, ritade och klippte efter hur sjukgymnasten beskrev att hon skulle göra. Tillslut tror jag hon tyckte det var riktigt roligt att vara där, även om hon var lite tvärs emot ibland, speciellt gällande byggandet. Men hon var duktig och sjukgymnasten var nöjd med Novah, som även klarade moment som var överkurs för hennes ålder! Det värmde gott i mammahjärtat att höra!

Anledning till att Novah har fått gå hos sjukgymnast nån gång då och då är för att göra uppföljning av hennes prematuritet. Alltså rena rutinkoller från sjukhuset, vilket är jättebra! Kommer kännas lite konstigt med miniskrot att det inte kommer vara lika mycket läkarkoller hit och dit under första åren som det har varit med Novah.

Sa till miniskrot i morse att ska h*n komma så sätt igång det medans vi är på sjukhuset! Men ingen miniskrot kom och inga känningar så nu har miniskrot fått förbud mot att komma idag, för orkar inte åka in till sjukhuset än en gång idag. Är ju ändå 4 mil enkel väg så.

Kommentarer
Postat av: Isa

Jag tror dom lurat dig iaf :)

2010-01-26 @ 19:31:07
URL: http://uwantto.blogg.se/
Postat av: Tova

Hur går det för dig? Bebis på g? :)

2010-01-28 @ 15:44:09
URL: http://www.metrobloggen.se/trasslet

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0