Beslutsångest!

Ska investera i en åkpåse till Hugo så han slipper frysa i vagnen i vinter då han sparkar av sig täcke på en gång och kommer bli för kallt i bara overallen.

Ska man satsa på en lammull eller nått annat? Enda jag vet är att jag vill ha en han kan växa lite i, så den räcker hela hans vagnåkarperiod. Vet att Voksi är det optimala, men har inte möjlighet att slänga ut 2500:- på en åkpåse. Men det går nog minst lika bra med någon annan också :-)


Segr Lammull
Varm och gosig, dessutom stor i storlek men kommer den bli för varm under de mildare dagarna?


Bozz Artic
Verkar varm, bra i storlek


Lodger Bunker
Ser oerhört mysig ut, men blir den för kall de kallare dagarna och hur länge räcker en åkpåse på bara 90cm?


Elodie Strollerbag
Verkar helt klart bra, men går inte att dra åt runt huvudet = mycket värme som försvinner. Annars bra i storlek.


Techno (Carlo) Fleece
Bra i storlek, men hur bra klarar den kyla?
Ju mer jag kollar runt, ju mer förvirrad blir jag... Vad för material är bra? Hur hittar man en bra, allsidig åkpåse som inte kostar multum? Suck! Får åka runt i helgen kanske och klämma och känna och rådfråga. Om ni som läser här har nå förslag/åsikter om dom olika åkpåsarna så dela dom gärna!

Kommentarer
Postat av: Tuva

Ja har babyproffsens åkpåse å ja tycker den är jättebra. Den är vindtät åxå så man inte behöver ha vindskydd på vagnen. Ja köpte den begagnad men ja tror den kostar kring 600 ny. Åkpåse är ju en sån sak som inte slits typ nånting så ja tycker de är en sån sak som man me fördel kan köpa begagnat på typ blocket å där finns de ju hur många som helst. Men som sagt ja har den och har haft den till amelie å nu har ellen den å den är varm å bra å prisvärd :) Lycka till /Tuva :)

2010-11-05 @ 13:23:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0